Karpolj: Trebaju mi luđaci

Kratki opis

"Dok igrate, oči vam moraju gorjeti" * "Suparnika morate poštovati. Što manje bodova suparnik osvoji, to ga više poštujete" * "Često se šalim da je najviše što dečki i muževi mojih igračica mogu dobiti - ravnopravnost, i to samo ako ih one jako vole" - Nikolaj Vasiljevič Karpolj
Možda sam i previše pristran, no - savjet ne tražim, niti bih ga dao - ovo je daleko više od teksta o odbojkaškom treneru i odbojci. To što je rekao, to je sam život.

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Raspoloživost: Na skladištu

65,00 kn
ILI

Karpolj: Trebaju mi luđaci

Kliknite dva puta za prikaz fotografije u punoj veličini

Umanji
Uvećaj

Više pogleda

Opis proizvoda

Prihvaćam prigovor da kao autor ne mogu biti nepristran, kamo li objektivan, no tvrdim, da sam puki čitatelj, rekao bih da je ova knjiga daleko iznad puke biografije, filozofije odbojke i života vjerojatno najboljeg, najvećeg trenera svih vremena. Nikolaj Vasiljevič Karpolj je dvostruki olimpijski pobjednik i trostruki osvajač srebrne medalje, svjetski prvak i trostruki osvajač brončane medalje, tri puta je pobjeđivao na Grand Prixu, pitate li ga koliko je Europskih prvenstava osvojio – ne sjeća se, moram prebrajati po godinama, jedini je trenerom godine u izboru Međunarodnog odbojkaškog saveza (FIVB) proglašen dva puta, podrazumijeva se da je član Kuće slavnih. Ostale naslove smatra manje važnima. Korice su ispunjene komplimentima Karpoljevih (i mojih) kolega, no s prijateljima koji su me pitali kako bih reklamirao knjigu šalio sam se pitajući ih… Biste li platili piće čovjeku koji je osvojio sve što je on osvojio, zna sve o ženama, zapravo zna sve o životu, da postoji fakultet o liderstvu on bi komotno mogao biti dekan, preživio je socijalizam, tranziciju i najgori kapitalizam koji je svijet vidio? Koliko biste platili za sat ili dva njegova iskustva? I to je to.

Ostale informacije

  • Autor: Birtić, Tomislav
  • Broj stranica: 128
  • Jezik: Hrvatski
  • Uvez: Meki
  • Dimenzije: 12 x 19 cm
  • Izdavač: Kapitol