Narudžbe i potvrde
Nakon Vaše narudžbe i uplate dobit ćete potvrdu narudžbe na Vašu e-mail adresu, s informacijama o plaćanju i načinu plaćanja.

 

Dostava
Sve pakete šaljemo Hrvatskom poštom idući radni dan nakon zaprimljene narudžbe i uplate.

Cijena i vrijeme dostave ovise o državi i gradu naručitelja, kao i masi paketa.

 

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu dostavljača provjerite svoj paket. Ima li na njemu vidljivih oštećenja, molimo Vas da nas nazovete na 091 1000799 ili nam pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@knjigara.com i navedete razlog zbog kojeg ste odbili preuzeti paket. U najkraćem mogućem roku obavijestit ćemo Vas kako bi trebalo dalje postupiti.

 

Povrati
Ako niste u potpunosti zadovoljni Vašom kupnjom, proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od dana dostave Vaše narudžbe. Vraćeni predmet mora biti neoštećen i u originalnom pakiranju. 
Knjigara će bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je zaprimila obavijest o odluci potrošača da želi povrat, vratiti kupcu sve što je ovaj platio. 
Kupac mora vratiti robu bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavijestio trgovca o svojoj odluci da raskine kupoprodajni ugovor. 
Kupac mora snositi samo izravne troškove povrata robe. 

Za sve dodatne informacije obratite nam se na 091 1000799 ili e-mailom na info@knjigara.com.